Sobre mi

Home/Sobre mi
Sobre mi 2017-04-22T02:55:45+00:00

Laia Codina

Sóc la Laia i visc a Barcelona. Sempre m’han interessat les manualitats, i el ganxet m’ha servit com a teràpia per superar moments difícils. Amb aquest projecte no només m’agradaria convertir el meu hobby en un ofici a temps complet. Sobretot, el que voldria és aportar el meu granet de sorra per ajudar altres persones a ser felices. O, si més no, contribuir a fer més agradables els dies i a somiar, com faig jo, entre agulles i cabdells.

Construeixo el meu dia a dia segons l’estil de vida “hygge”, el secret danès que fa les llars més càlides i la gent més feliç: seure davant la xemeneia en una nit freda, encendre espelmes quan es fa fosc, paladejar un te aromàtic amb calma, menjar galetes amb canyella, reunir-se en harmonia amb els amics o amb la família… Gaudir de les petites coses. No em direu que el ganxet no encaixa a la perfecció amb aquesta filosofia.

També he estudiat turisme, i he treballat durant anys en aquest sector. M’agraden els idiomes, viatjar i, és clar, sobretot m’agrada fer ganxet i compartir aquesta passió amb tots vosaltres.

Les meves passions

  • L’estil de vida “hygge”

  • Viatjar pel món

  • Aprendre idiomes

  • Fer ganxet, i ensenyar-ne!