Mòbil o atrapa àngels

Home/Ganxet/Mòbil o atrapa àngels

Mòbil o atrapa àngels

Després de tenir un temps el blog parat, torno per mostrar-vos la meva última creació.

Cansada de fer sempre el mateix, vaig decidir anar més enllà i buscar projectes una mica més creatius i originals. De casualitat, un dia a la biblioteca vaig fullejar la revista “Labores del hogar”, cosa que no havia fet des de llavors, ja que pensava que revistes de tota la vida no podien tenir patrons actuals, però m’equivocava. Només fullejar les primeres pàgines em vaig adonar que tenia a les mans el que estava buscant. El primer que vaig fer quan vaig sortir de l’edifici va ser buscar un quiosc i comprar la revista per posar-me mans a l’obra.

Al principi pensava que no me’n ensortiria, però aquí teniu el resultat.

Tot i que no sé què va ser més difícil, si fer-ho o tirar-li la foto, amb el vent que fèia no hi havia manera! 😛

 

 

By | 2018-07-08T19:23:29+00:00 juliol 19th, 2015|Categories: Ganxet|0 Comments

No Comments

  1. pepivinyas 19 de juliol de 2015 at 22:31 - Reply

    Que original!!!

Leave A Comment