Pollet

Pollet

pollet-2Ja fa dies que tenia ganes d’ensenyar-vos la meva última creació, però per problemes amb Internet (a casa no funciona!) no ho he pogut fer fins ara. Finalment aquí el teniu! Un pollet que vaig fer per Setmana Santa, aprofitant que coincidien en el calendari dues dates molt assenyalades: l’aniversari de la Berta i la festa de Pasqua.

Així que, després de veure tantes mones decorades amb pollets per tot arreu, vaig decidir regalar-li a la meva germana aquest animaló tan rodanxó i simpàtic. Espero que us agradi!

 

 

By | 2018-07-08T19:23:44+00:00 abril 14th, 2015|Categories: Amigurumi|Tags: , |0 Comments

No Comments

  1. pepivinyas 15 d'abril de 2015 at 17:25 - Reply

    A la foto és maco però tocar-lo…..una passada, s’hi nota el carinyo que hi vas posar al fer-lo. Una abraçada!

  2. Berta 15 d'abril de 2015 at 20:28 - Reply

    És precios i em va encantar que me’l regalessis!!!!! Està a primera fila del moble de la meva habitació juntament amb l’eriçó!
    Moltissimes gràcies!!!!!!! Muac muac

Leave A Comment